Ремонт, екзотична ваканция или спестявания. За какво ще харчим парите си това лято?

calendar logo 23 Август 2021
article image

Лятото е в разгара си. Високи температури, по-лежерен работен график и време за отпуск. Дългите дни и хубаво време са предпоставката да направим всичко, което сме отлагали досега. От ремонта вкъщи до така жадуваната ваканция до екзотична дестинация.

Но често с нарастването на деня през лятото, нарастват и разходите ни. И тъй като сме любопитни, решихме да разберем за какво харчим най-много пари през този сезон.

Зажаднели за повече време навън и приятни емоции, съвсем естествено големият ни разход ще бъдат почивките и средствата за активности на открито. Допитвания до потребители показват, че тази година сме склонни да отделим повече пари за пътувания и забавления. Екзотична дестинация или три по-близки локации за отдих през лятото ще бъдат основният ни разход през сезона.

След парите за отдих, ремонтът вкъщи ще погълне голяма част от семейния бюджет. От освежаването на банята, до пълното обновяване на дома. Все пак холът вкъщи е добре да започне отново да се използва по предназначение за гледане на филми или щури партита с приятели, а не за работно място и зала са срещи от вкъщи.

Този сезон отделяме и повече средства за дрехи и обувки. С връщането в нормален ритъм и активен социален живот разходите за дрехи, обувки и аксесоари нарастват. И в това няма нищо изненадващо. С лятото дойде времето, в което да оставим хоум офиса и пижамата и да облечем цветната рокля или желаните спортни обувки, които тъкмо сме си купили.

Няма съмнение, активният сезон обещава и активни разходи. Това не бива да бъде притеснение, защото с Viva Credit можеш да имаш всичко. Ние ще подкрепим и най-смелите ти мечти или ексцентрични покупки. Време е да подарим на себе си и близките си повече радост и изненади.