Картата, която ти дава свобода всеки ден

Пазаруваш и теглиш пари без такси, където и да си

С Viva Card получаваш толкова много

Пазаруваш и теглиш пари без такси

Пазаруваш онлайн, плащаш на POS терминал и теглиш пари, където и да си. И всичко това без такси.

Имаш достъп до информация по всяко време

Регистрираш своята карта на vivacredit.easyps.bg и получаваш достъп до информация за баланса и транзакциите си по всяко време. И не само ;)

Имаш повече време за любимите си хора

Получаваш пари назаем от Viva Credit директно по своята карта. Споделяш времето си с любимите хора, вместо да го прекарваш в път или чакане по опашки.

Можеш да заявиш карта Viva Card на място в наш офис и по телефон на 0700 45 245 (без допълнително таксуване) при кандидатстването за заем. Само трябва да посочиш Viva Card като желан начин за получаване на парите по твоя заем.

За да извършиш плащане на място в магазин или да изтеглиш пари на банкомат, е необходимо да въведеш ПИН код. Този код получаваш чрез СМС на посочения от теб личен телефон, след като картата ти е активирана. Онлайн плащанията можеш да извършваш с помощта на еПИН. Той представлява статична парола за верификация, която ще ти изпратим чрез СМС на телефонния номер, посочен от теб. Необходимо е еПИН кодът, който ще получиш, да бъде запомнен и използван при всяко плащане онлайн. За да потвърдиш транзакцията в интернет, трябва да въведеш и динамичния 3D код за верификация, валиден 5 минути, който ще получиш на СМС. След коректно въвеждане на двата кода, плащането ти ще бъде завършено успешно.

Таксата за издаване на карта е 30 лв. Заплаща се еднократно за целия срок на валидност на картата – до 5 години.

Виж всички въпроси и отговори