Проект „Първи учебен ден“

calendar logo 23 Август 2021
article image

Остава съвсем малко време до първия учебен ден. Предстои поредната еуфория по закупуване на учебни материали, тетрадки и химикалки, подвързване на учебници и обновяване на гардероба на децата за новия училищен сезон. Това е проект, който не бихте могли да отложите във времето, тъй като идва в живота с конкретна дата и елемент на задължителност, който няма как да пренебрегнете. Идва в момент, в който този проект става неотложен и се нарежда успоредно до всички останали проекти в ежедневието ви. Някои от тях вече сте обезпечили, взимайки бързи кредити за неотложни нужди,  екскурзии и ремонти. Налага се обаче да осигурите допълнително средства, за да посрещнете първия учебен ден. Точно тогава може да се възползвате от възможността да кандидаствате за нов кредит, който да обедини останалите ви бързи кредити и да ви останат пари за разходите по първия учебен ден.  

Как да обедините своите бързи кредити?

Задачата е лесна, стига да намерите подходящия партньор за това. Ориентирайте се към компания за бързи кредити, която отдавна е на пазара и вече има изграден положителен имидж. Това може да ви гарантира коректно отношение и прозрачни условия. Вижте и допустимия размер на кредита, който се предлага, както и дали той би бил достатъчен, за да покрие нуждите ви. Изберете размер на вноска, която може да си позволите да изплащате без затруднение. Добре е размерът на вноската, която ще изплащате да не надвишава 40% от месечния ви семеен доход. 

Изберете партньор, който ще ви приведе през процеса по обединяване на кредити с лекота, без излишни документи и тромави процедури. Разгледайте и промоциите. Компаниите за бързи кредити често пъти правят отстъпки, които заслужават внимание.

Защо обединяването на бързи кредити е по-добрата алтернатива от тегленето на нов бърз кредит?

Логиката на това да обедините няколко бързи кредита в един е във възможността да плащате една месечна вноска. Това може да ви осигури по-добри условия на изплащане на задълженията ви в дългосрочен план. Защо да разпилявате вниманието си в различни посоки и да се напрягате от комуникацията с различни финансови институции, когато може да взаимодействате само с една – най-предпочитаната от вас.