Кои са жените, които мъжете никога не напускат?

calendar logo 23 Август 2021
article image

По-голямата част от мъжете не напускат жените си заради по-секси жени или  заради по-млади, слаби и красиви. Напускат ги заради по-интересни жени, та макар и те да им струват по-скъпо. 
Мъжете са ловци по природа. Готови са дори да вземат кредит, за да се покажат успешни пред една жена и да я впечатлят. Скъпи дами, дайте им възможност да бъдат такива каквито са, оставете се да бъдете преследвани, ухажвани, подкупвани и ... интересни.
Какво е това, обаче, което прави една жена интересна? Отговор на този въпрос, ще се опитаме да дадем в тази статия.

Мъжете се интересуват от жени с искрено и открито поведение
Интригите, саркастичните изказвания и женските хитрости оставете в миналото. Те вече не са начин, а напротив. Ефекта няма да е този, който целите.
Най- силното оръжие на съвременната жена е нейният ум. С него може да сложи на колене всеки мъж. Разговорите, приятелското отношение и откритите дискусии са в основата на трайни и стабилни отношения.

Мъжете обожават жени, които говорят със сърце и които слушат с душа
Жената е преди всичко жена. В днешно време, когато на жените им се налага да бъдат много повече от това е трудно, но не и невъзможно. Дайте воля а женската си природа и отключете своята емоционалност. Единствено внимавайте да не преминете границата. И винаги имайте едно на ум, че той дори и да е готов да вземе кредит, за да ви впечатли, то от вас се очаква да бъдете скромна в материалините си желания.

Мъжете обичат да подаряват комплименти повече, отколкото подаръци
Скъпи дами, ако искате да бъдете интересни, не се притеснявайте от комплиментите, които получавате. Ако това се случи – давате сигнал, че не вярвате в себе си. 
Усещането за мъжа е велико, ако жената се наслаждава на милите думи. Приемете ги с отворено сърце. Така давате сигнал, че прекрасно знаете, че ги заслужавате и това не ви притеснява.

Мъжете харесват жени, които полагат грижа за себе си
Когато жената се грижи за външния си вид, тя прави комплимент на мъжа.