Един за всички, всички за един!

calendar logo 23 Август 2021
article image

„Доведи приятел“ - програмата от приятел за приятел

Натоварен график, все повече време на работа и все по-малко възможност за срещи с приятели. А именно приятелите са онзи постоянен източник на подкрепа, доверие и забавление. За да покажеш своята признателност и грижа към тях, включете се заедно в програмата на Viva Credit „Доведи приятел“. Ако вече си клиент на компанията и имаш профил в my.vivacredit.bg, покани свои приятели и препоръчай продуктите и услугите на Viva Credit. Така и двамата ще спечелите отстъпка до 20 лв. от кредитите си. Отстъпка за теб и тях след сключване на нов договор за едни от най-предпочитаните ни продукти – ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ за суми от 100 до 3000 лв. и кредит до заплата ВИВАКРЕДИТ СЕГА за суми от 100 до 350 лв.

Всичко е в твоя профил myvivacredit.bg. Влез и изпрати поканата чрез Facebook или генериран линк по имейл до избраните от теб приятели.

Няма ограничения! Колкото повече, толкова повече! Имаш много приятели? – Доведи ги, подкрепете се взаимно – ти тях, а те теб. Ние сме се погрижили да направим процеса още по-бърз и изцяло онлайн. Само с няколко клика можеш да кандидатстваш и усвоиш избрания от теб продукт и също толкова бързо да подкрепиш приятел в нужда.

Прочети Общите условия на програмата тук: https://vivacredit.bg/dovedi-priyatel