ВЗЕМИ КОЛА НА ЛИЗИНГ И УЧАСТВАЙ В ТЕГЛЕНЕ ЗА НАГРАДИ - ЗЛАТА КАРТА НА СБА

Отдавна ли мечтаеш своя, собствена, нова кола? Обичаш да шофираш и искаш да пътуваш със семейството и приятелите си, нали? Или просто искаш да смениш старата кола с нова?
Ако отговорът на поне един от тези въпроси е ДА, то нашето предложение е точно за теб.
 
Всеки, сключил договор за финансов или обратен лизинг по продукта „ВИВАКРЕДИТ АВТО“ в периода 15.06. до 30.08.2019г. включително, участва в теглете за награда, а именно  1 от общо 10 „Златни карти СБА“, всяка на стойност 99 лв.. Карти са предназначени за онези шофьори, които искат да осигурят за себе си и своя автомобил целогодишно спокойствие и сигурност на пътя на разумна цена и дават възможност за ползване на отстъпки при партньори на „Съюза на българските автомобилисти“.
 
Всяка карта е със срок на валидност 12 месеца от датата на нейната активация. През този период може да се възползвате от един напълно безплатен годишен технически преглед в един от 60-те технически центъра на СБА, както и неограничен брой пъти от услуги помощ на пътя, транспортиране на аварирал автомобил, смяна на спукана гума, подаване на ток.
Със своята членска карта използвате още специални отстъпки в бензиностанции, сервизи, магазини за авточасти и аксесоари, хотели, ресторанти, фериботни такси и много други.
Повече за отстъпките и партньорите на СБА може да научите тук: https://www.uab.org/home/ или с обаждане на телефон 02/935 79 35.
 
Не се колебай!
Харесай си автомобил от дилър, автокъща или онлайн, без значение каква е възрастта на автомобила. Кандидатствай ивземи финансов лизинг от Вива Кредит и участвай в тегленето за награди. Спечели една от Златните членски карти на СБА и се възползвай от отстъпки за поддръжката на твоя лизингов автомобил.
 
Повече за условията на промоцията можеш да научиш ТУК: