Вече и онлайн плащания през MyVivacredit

Верни на своята отговорност и грижа за удобството на нашите клиенти, ние вече осем години постоянно развиваме и усъвършенстваме услугата, която предлагаме. От тази седмица сайтът на Viva Credit добавя още една екстра, която да отговори на променящите се нужди на нашите потребители, и да е в крак с високия технологичен профил, който се стараем да поддържаме.

Всеки клиент, който има регистриран профил в MyVivacredit (https://my.vivacredit.bg/login), може да влезе в него по всяко време и да плати лесно, бързо и удобно изцяло онлайн дължимите си вноски. Предимствата са много. Забравяте напълно за опашките и загубеното време, което можете да вложите във време за себе си, например! Само с няколко клика от комфорта на дома или офиса плащате вноската си по всяко време на денонощието, в който и да е ден от седмицата. Допълнително ценно удобство е, че сами имате възможност да избирате сумата, която да заплатите във всеки един момент. Необходима е единствено кредитна или дебитна карта MasterCard, Maestro или Visa, регистрация в сайта на Viva Credit и достъп до Интернет. Плащанията се приемат чрез виртуален ПОС терминал на „Айкарт“ и се обслужват изцяло от тях. Всичко това е напълно безплатно от наша страна, но препоръваме да проверите с банката издател на картата ви за евентуални такси или комисионни за плащане на POS терминал.

Припомняме ви, че по случай 8-годишнината на Viva Credit можете да се възползвате и от специалната промоция с 0% лихва за 14 дни с ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14. Предложението е насочено към всички нови клиенти, които кандидатстват за кредит онлайн в периода 1-30 юни 2020 г. Сумата, която можете да получите е от 300 до 3 000 лв. на 14, 18 или 22 двуседмични вноски. Получавате и 0% лихва за първата си вноска, ако я заплатите до или на падежната дата.