Viva Стилиян: рождениците на Viva Credit с дарение за малчуган с церебрална парализа

1000 лв. този месец ще усмихнат поне малко семейството на лъчезарния Стилиян от Петрич. Сред поредица от перипетии още от раждането му и дълга серия прегледи и консултации с различни специалисти, малчуганът получава тежката диагноза „атактична церебрална парализа“. А Стилиян няма още три години... Предстои му активна и продължителна рехабилитация, а родителите му – разбира се – са съкрушени. И много изплашени.

Рождениците на Viva Credit този месец протягат ръка на младото семейство и им желаят кураж и воля в борбата за общото им щастие! Ако и вие искате усмивката да не слиза от личицето на Стилиян, можете да го подкрепите тук: https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-stiliian-1033.

Viva Credit вече подкрепи от името на своите месечни рожденици кампаниите „Надежда за Димитър“, „Цветно детство за Цветелин“, „Да помогнем на Ники да проходи“, „Да помогнем на Алекс да проходи“, „Донорството е живот“.

Всеки месец именно самите рожденици на Viva Credit обсъждат и решават помежду си за коя кауза желаят да бъдат дарени средства. А в рамките на месеца компанията дарява от тяхно име съответните суми по избраните каузи.