Вива Кредит в подкрепа на 5 000 семейства

Екипът на Вива Кредит участва в събирането, приготвянето и доставката на Великденските пакети с хранителни продукти, с които бяха зарадвани 5277 семейства в нужда. Инициативата е част от ежегодната кампания на Holiday Heroes. 

Всяко от семействата получи за празника пакет с козунак, безалкохолни напитки, лакомства и основни хранителни продукти като брашно, олио, захар, боб, леща, колбаси и други. Част от продуктите бяха дарени или закупени със средства от различни компании, а други бяха осигурени от български граждани. Един от основните спонсори на кампанията бе Вива Кредит, която освен с доброволчество се включи и с финансово дарение, реализирано в специална програма за набиране на средства. Компанията се ангажира да дари за инициативата по 1 лв. за всеки отпуснат кредит на клиент в периода на кампанията.

Вива Кредит покани известни личности и познати лица, които да разкажат своите весели истории "Като нямах пари". Техните спомени бяха представени във видеоклипове във Facebook и YouTube. С всяко гледане и споделяне на историите преди Великден в социалните мрежи, се увеличаваха средствата за подпомагане на каузата.

"Бихме искали да благодарим на всички свои клиенти и служители, които допринесоха за реализирането на тази благородна кампания. Вярваме, че с нея ще успеем истински да зарадваме над 5 000 семейства в страната, защото знаем, че когато нямаш възможности, не е лесно. Като социално-отговорна финансова институция ние ще продължим да подкрепяме каузи в услуга на обществото, както и да предлагаме продукти, които отговарят на нуждите на нашите потребители", коментира Десислава Димитрова, управител на Вива Кредит.