Вива Кредит в баскетболния турнир „Спортувай с мисия“ на Holiday Heroes - участвай и ти!

Вива Кредит продължава да подкрепя каузата на Holiday Heroes и ще участва в благотворителния баскетболен турнир „Спортувай с мисия”. 

Турнирът по баскетбол между компании е част от поредицата спортни турнири на Holiday Heroes. Събраните средства ще се използват за закупуване на хранителни продукти, които ще достигнат до хиляди семейства в нужда по време на кампанията „Коледа 2017“. Освен страхотна възможност за сплотяване на екипа и промотиране на здравословния начин на живот, участието в баскетболния турнир „Спортувай с мисия“ е знак за съпричастност към семействата в нужда от страна на служителите и компанията.

Затова Вива Кредит се присъединява към призива на Holiday Heroes! Направи отбор и запиши фирмата в баскетболния турнир на 22 октомври и заедно станете празнични герои! 

В началото на годината екипът на Вива Кредит участва в събирането, приготвянето и доставката на Великденските пакети с хранителни продукти, с които бяха зарадвани над 5 000 семейства в нужда. Инициативата бе част от ежегодната кампания на Holiday Heroes. Един от основните спонсори на кампанията бе Вива Кредит, която освен с доброволчество се включи и с финансово дарение. Като социално-отговорна финансова институция ние ще продължим да подкрепяме каузи в услуга на обществото, както и да предлагаме продукти, които отговарят на нуждите на нашите потребители.