VIVA CREDIT срещу COVID-19 в България

Още с първите тревожни новини около разспространението на коронавирус България, Viva Credit – като отговорен работодател и обществено ангажирана компания, предприе всички санитарно-хигиенни мерки да осигури допълнително безопасността както на нашите колеги, така и на нашите клиенти и с общи усилия да ограничим максимално заразата. Това за нас, разбира се, не е достатъчно и спешно помислихме как да надградим нашите усилия. Така се роди идеята за благотворителна кампания, която да обвърже и вас, нашите клиенти, още повече в общата ни битка срещу COVID-19.

Кампанията на Viva Credit има една-едничка цел – да съберем достатъчно средства, за да подкрепим живота и здравето на всички засегнати граждани в България. За всеки 1 лев, платен като част от вноска по кредит, НИЕ ще даряваме 1 стотинка на избрани активни дарителски кампании, които са фокусирани върху обезпечаването на медицинските работници с консумативи или облекчаване живота на най-засегнатите от разпространението на пандемията. Дори и в тези трудни времена трябва да мислим за бъдещето и как можем да сме полезни едни на други и на общността. Нашата сплотеност и целеустременост ни правят силни. Нашата отговорност – съпричастни. Призоваваме всички свои клиенти да ни помогнат в мисията да се преборим с COVID 19 и да можем отново да се насладим на живота какъвто искаме да го изживеем –с нашите семейства и приятели, без страх да сме навън, без страх да прегърнем най-близките си, без страх да сме заедно. В този труден момент всеки лев и всяка стотинка са от значение!

„С тази наша инициатива ние целим и ще подкрепим със средства активности, които се борят с разпространението на епидемията в страната“, коментира Десислава Димитрова, Изпълнителен Директор на Viva Credit. „Ние вярваме, че всичко лошо отминава и прави път на доброто!  Именно сега е моментът, в който може да докажем, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!