VIVA СЕ ЗАВРЪЩА КЪМ ОБИЧАЙНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОФИСИТЕ С ГРИЖА ЗА КЛИЕНТИ И КОЛЕГИ

На 14 май отпада въведеното в България извънредно положение вследствие на пандемията от COVID-19, засегнала живота и съдбите на милиони хора по света. След месеци на изолация, нарастваща криза и тревожност, усещаме надеждата, че ежедневието ни постепенно се завръща към нормалния си ход. Но сега не е моментът да отстъпваме от предприетите мерки за общата ни безопасност. Сега трябва да покажем твърдост и воля да доведем общите ни усилия като общество до успешен край. Заедно можем да се справим!

Като компания, за която отговорността и съпричасността са дълбоко вкоренени в културата ни, Viva Credit беше сред първите в бранша, които още преди обявяването на извънредно положение, предприеха необходимите хигиенни и противоепидемиологични мерки, които да гарантират максимално безопасността на нашите клиенти и колеги. Тези мерки ще останат в сила и след падането на извънредното положение на 14 май. Запазвайки възможността за финансиране на хората в затруднено положение, продължаваме да осъществяваме редовна дезинфекция и проветряване на всички наши офиси, а нашите колеги са снабдени с необходимите предпазни средства. Няма да спрем да осигуряваме и необходимата здравословна физическа дистанция. Добрата новина е и че всички офиси на компанията се завръщат към своето обичайно работно време: 9:00-19:00 в работни дни и от 9:30-17:30 в събота.

Припомняме ви също, че с Viva Credit можете да кандидатствате за кредит изцяло онлайн, така че да не се налага напускате дома си. А с различните продукти на компанията можете да бъдете уверени, че продължаваме да бъдем до вас и да ви даваме сигурност и спокойствие в трудните моменти. С грижа за вас и вашите близки ние вече повече от година предлагаме и застраховка към кредита, която покрива обстоятелства като продължителен болничен, оставане без работа, злополука, престой в болница и други.