Viva Credit продължава да расте

Във времена, които подлагат на сериозни изпитания цели бизнес сектори, както и работещите в тях и техните семейства, Viva Credit продължава да се развива. Не само, че продължаваме да инвестираме в служителите си и тяхното професионално бъдеще, за което преди месеци получихме и награда на b2b Media Business Awards, но отворихме и цели седем нови офиса само за един месец! От финансовите възможности, които предоставяме на клиентите си, вече могат да се възползват още хора в София, Елин Пелин, Самоков, Благоевград, Смолян, Кърджали и Хасково. Нови седем отдадени консултанти се присъединиха към задружния екип от колеги на Viva Credit. Верни на технологичното развитие на компанията, ги посрещнахме с въвеждаща програма в сигурността на онлайн средата, а през първите им седмици в новите им офиси получиха подкрепа от опитни консултанти и бизнес треньори на Viva Credit от цялата страна, които работеха редом до тях при обслужването на първите им доволни клиенти.

Viva Credit вече можете да намерите и на следните адреси всеки работен ден от 9:00 до 18:00 ч.:

 

Припомняме ви също, че с Viva Credit можете да кандидатствате за кредит изцяло онлайн, така че да не се налага да напускате дома си. Също така всички наши клиенти, които имат профил в MyVivacredit (https://my.vivacredit.bg/login), вече имат и възможност 24 часа, 7 дни в седмицата, без дори да стават от мястото си, да плащат онлайн дължимите си вноски или да рефинансират своя кредит.

С набора от продукти на Viva Credit можете да сте спокойни, че продължаваме да бъдем до вас и онлайн, и на живо в офисите ни и да ви даваме сигурност и спокойствие в предизвикателните моменти.