„Празнувай и спечели“ с Viva Credit

 

Предстои нашият най-личен и специален ден – рожденият ни ден. След броени дни Viva Credit става на 9. Сякаш беше вчера, когато нашето вълнуващо пътешествие започна, а вече изминаха девет години, през които бяхме заедно. Споделяхме трудни моменти, които с малко подкрепа успяхме да превърнем в мигове на радост. Преживяхме емоционалните истории на нашите клиенти сякаш те са лично наши.

Благодарим ви, че ни се доверихте тогава и продължавате да го правите и днес.
И защото празник означава да се забавляваш и споделяш, ние, разбира се, решихме да споделим този прекрасен повод с вас.

„Празнувай и спечели“ е мотото на нашата празнична кампания, която ще зарадва настоящи и нови клиенти на Viva Credit, които са усвоили суми от 300 до 3000 лв. с продукта ни ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14. Наградите, които сме подготвили, са повече от специални. В периода на промоцията от 25.05.–30.06.2021г. ще раздадем специални подаръчни карти с множество парични награди – 20 карти на стойност 50 лв., 3 карти на стойност 100 лв. и голямата награда – една карта за 200 лв. Всяка седмица до края на кампанията ще теглим по четирима печеливши за наградите 20 подаръчни карти по 50 лв. А на 5 юли 2021 ще разберем кой печели картата за 200 лв.  и кои са тримата щастливци, които ще се сдобият карта на стойност 100 лв. Имената на наградените ще обявим в нашия уебсайт. Повече за регламента и условията на промоционалната ни кампания можете да видите тук.

Участвайте и спечелете, зарадвайте себе си или любим човек или просто добавете още някое приятно преживяване към предстоящата ваканция. Лятото се очертава слънчево и горещо, а ние от Viva Credit ще сме тук, за да подкрепим и споделим следващите ви приключения.