Рождениците във Viva Credit подаряват добро всеки месец

Коледа не е и не бива да единственото време от годината, в което отваряме сърцата си за другите и техните проблеми и нужди. Добротата не е еднократен жест на благотворителност, а дългосрочен и ежедневен ангажимент на всеки един от нас за един по-добър и съпричастен свят. Именно затова и една от най-обичаните сред служителите на Viva Credit инициативи са месечните дарения от името на рождениците в компанията.

Идеята се зароди още през лятото именно от колегите ни в офисите на компанията, които изявиха желанието си вместо да получават подаръци за рождените си дни да даряват средства за различни избрани от самите тях каузи. Всеки месец именно самите рожденици обсъждат и решават помежду си за коя кауза желаят да бъдат дарени средства. В рамките на месеца Viva Credit дарява от името на рождениците съответните суми по избраните каузи. Досега Viva Credit подкрепи от името на своите месечни рожденици кампаниите „Да помогнем на Ники да проходи“, „Да помогнем на Алекс да проходи“, „Донорството е живот“ и още други.

През месец ноември над 1000 лв. бяха предоставени на „Цветно детство за Цветелин“. Малкият Цвети е с детска церебрална парализа и има непрекъсната нужда от важни за развитието му процедури ЕЕГ-биофийдбек, невротрейнинг и стимулиране в мултисензорна стая. Пожелаваме на него и неговите родители сила, вяра и упорство! Ако желаете и вие да помогнете на това смело момче да навлезе по-уверено в нашия свят, можете да дарите за неговата кауза на: https://bg.helpkarma.com/campaign/tsvetelin-edno-prekrasno-i-usmihnato-dete-842.