Кредит усвои и ново телефонче спечели

Казват, че числата могат да имат магическо значение и да носят късмет. А числото 2022 символизира точно това - успех и важни промени. Затова и ние от Viva Credit искаме да отбележим 2022-ра по-един специален и късметлийски начин, а именно като зарадваме 22 щастливци с модерни мобилни устройства.

От 17 януари даваме старта на новата си промоционална кампания „Спечели ново телефонче за теб“.  

Всеки нов клиент на Viva Credit, усвоил кредит ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ със суми от 300 до 3000 лв. с период на погасяване 3 или повече месеца, може да участва в специалния ни жребий, в който ще раздадем 22 мобилни телефона. С тях уверено ще превърнете снимките в шедьоври, а любимата игра ще изглежда още по-впечатляваща на голям екран и със страхотна резолюция.

Промоцията ще бъде активна до 28.02.2022 г., а победителите ще изтеглим на 07.03.2022 г. Всички късметлии ще обявим в секция „Новини“ на нашия сайт, като допълнително ще се свържем с всеки един от спечелилите.

Заобиколени от любими празници, непредвидени разходи или желание да зарадвате себе си, не се колебайте да се доверите на Viva Credit, когато имате нужда от подкрепа. Изберете продукта, който отговаря на вашите желания и смело осъществете идеите си.