Рефинансиране на кредита вече и онлайн през MyVivacredit

Трябват ти още пари, но вече имаш кредит? Непредвидени обстоятелства са направили по-трудно изплащането на вноските по твоя кредит? Тогава на помощ идва възможността да рефинансираш своя кредит. С новия договорен заем покриваш всичко дължимо по досегашния си кредит, а остатъка получаваш. Може дори и да договориш по-ниска вноска на изплащане по новия кредит.

Верни на мисията да осигуряваме бързи и комфортни решения за своите клиенти, ние от Viva Credit правим поредната крачка напред и въвеждаме още едно технологично решение. То ще донесе допълнително удобство и бързина, когато имате нужда от още пари.

Всички наши клиенти, които имат профил в MyVivacredit (https://my.vivacredit.bg/login), вече имат и възможност 24 часа, 7 дни в седмицата, без дори да стават от мястото си, да рефинансират своя кредит.  Само с няколко бързи клика. Получавате сумата по банков път, на каса на EasyPay или в някой от офисите на Viva Credit.

Напомняме ви, че всеки клиент с профил в MyVivacredit, вече може чрез него и да плаща онлайн дължимите си вноски по всяко време. Необходима е единствено кредитна или дебитна карта MasterCard, Maestro или Visa, регистрация в сайта на Viva Credit и достъп до Интернет. Плащанията се приемат чрез виртуален ПОС терминал.