Вива Кредит с кампания „Спаси планетата“

Повече за еко кампанията ще научите от Марина Михайлова, мениджър Дигитален маркетинг и продажби във Вива Кредит.

Надали ще изненадам някого, ако кажа, че околната среда е замърсена и това оказва негативно влияние върху нас самите. Темата се коментира от години и въпреки това в България все още има много хора, които нехаят за здравето на планетата и респективно собственото си здраве.

Ние от Вива Кредит заставаме отговорно зад проблема със замърсяването на околната среда и правим крачка към едно по-добро бъдеще за всички нас.

Стартираме кампания „Спаси планетата“, с която имаме сериозната амбиция да събудим обществото. В България сме приблизително 7 млн. души. Всеки един от нас, ако изразходва 3 листа хартия по-малко на месец, то това са 21 млн. листа хартия/месец. За година - 252 млн. листа. Това са около 3 000 дървета. Представяте ли си с колко малко усилие може да направи толкова много!

Ние правим първата крачка към една по-чиста планета заедно с нашите клиенти, като им предоставяме възможност да кандидатстват за кредит изцяло онлайн на https://vivacredit.bg/ и да се откажат от подписването на документи на хартия. Така с всяко едно кандидатстване за кредит ще бъдат спестени по 6 листа хартия, а с всеки подписан договор общо по 15 листа хартия.

В знак на признателност, Вива Кредит подарява пакетче със семена на цветя на всеки свой клиент, кандидатствал онлайн за кредит за  Продукти ВИВАКРЕДИТ ПЛАН 14 и 30 със суми от 200 лв. до 5000 лв. в периода на промоцията от 25 март до 15 юни 2019 г. Те са нашият символ за красота, с който ще пробудим хората към желанието заедно да направим света си още по-чист и красив.

Нека бъдем активни. Една малка крачка днес, ще ни осигури път към чисто и светло утре. Заедно можем повече.

Стани част от кампания „Спаси планетата“, откажи се от хартията и кандидатствай за кредит онлайн на https://vivacredit.bg/ С нас ли си?