АСВ в подкрепа на лятната кампания на Вива Кредит „Не изхвърляй книжка, подари я“

Кампанията е в подкрепа на деца от семейства в неравностойно положение, на възраст между 3 и 10 години. Целта е да се осигурят най-малко 5000 детски книжки и да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранно детство. 


Всички събрани книжки ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни продукти, които Празничните герои на Холидей Хироус ще доставят на хиляди семейства в нужда в цяла България.


Агенция за събиране на вземания ЕАД винаги е била социално отговорна компания. За нас е изключително важно да подкрепяме каузи, които подпомагат децата на семействата в нужда. Книжката е изключителна важна и ценна, тъй като обогатява и носи усмивки на детските лица. Имате възможност да направите някое дете щастливо като дарите книжка в следващите 3 дни“ Сподели Ивелина Любова от Дирекция Бизнес развитие на Агенция за събиране на вземания ЕАД.


Кампанията „Не изхвърляй книжка – подари я“ продължава до 31.08.2018 г., докогато всеки желаещ може да дари книжки (нови или употребявани) в някой от 49-те офиса на Viva Credit в цялата страна. Всеки дарител ще получи и сертификат за участието си, който ще му даде право и на отстъпка в размер 30% от главницата при сключване на договор за паричен заем с Viva Credit в периода от 15.07.2018 г. до 31.10.2018 г.


Кампанията се осъществява и с медийната подкрепа на БГ Радио.