8 години Viva Credit в услуга на хората. Възползвайте се от промо кредит до 3 000 лв. с 0% лихва за 14 дни

Точно на най-чистия празник – Деня на детето, Viva Credit пораства с още една година. Осем години градим специалната връзка с Вас – нашите клиенти. Връзка, която се крепи на прозрачност, взаимно разбиране и доверие. Осем специални години, в които сме до вас в трудните моменти, в които имате най-голяма нужда от подкрепа. Осем години, в които разработваме продукти и услуги с една водеща цел – да са точно това, от което имате нужда. Осем години, в които вървим заедно към по-спокоен и лишен от финансови грижи живот.

По случай празника ни, разбира се, черпим. Възползвайте се от специалната ни промоция с 0% лихва за 14 дни с ВИВАКРЕДИТ СТАНДАРТ 14. Предложението е насочено към всички нови клиенти, които кандидатстват за кредит онлайн в периода 1-30 юни 2020 г. Сумата, която можете да получите е от 300 до 3 000 лв. на 14, 18 или 22 двуседмични вноски. Получавате и 0% лихва за първата си вноска, ако я заплатите до или на падежната дата. Това обаче не е всичко. Приготвили сме и още приятни изненади,  които засега ще запазим в тайна.

Преди 8 години Viva Credit стартира с едва 11 служители  и 4 офиса в София. Днес редиците ни наброяват над 140 отдадени професионалисти, които можете да намерите на 47 локации в 28 града в цялата страна. За тези осем години неуморен труд в услуга на общността и хората с неотложни финансови потребности сме разгледали над половин милион заявки за кредит и сме отпуснали близо 150 милиона лева.

Viva Credit е част от Management Financial Group - холдинг, който обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа, и управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.