3145 книжки събраха Viva Credit и Holiday Heroes в обща кауза

Съвместната кампания на Viva Credit и Holiday Heroes „ Не изхвърляй книжка. Подари я!“ приключи повече от успешно. До края на август бяха събрани 3 145 броя книжки, които ще бъдат дарени на деца от семейства в неравностойно положение.

Viva Credit е социално отговорна компания и като такава редовно инициира и застава зад каузи в подкрепа на хора и семейства в неравностойно положение. Вярваме, че всяко добро, води още добро и така променяме света. Благодарим на всички, които отвориха сърцата си и дариха книжка!, сподели Мария Василева, Маркетинг Мениджър на Viva Credit.

Кампанията, продължила 45 дни, се осъществи с медийната подкрепа на БГ Радио. Зад каузата застанаха още Lafka, Агенция за събиране на вземания, MFG Group Образователен център Астра и много, много хора, които вярват в доброто образование на децата – семейства с вече пораснали деца, клиенти и приятели на Viva Credit и Holiday Heroes.

Всеки дарител получи  сертификат за направеното дарение и участието си в кампанията, който му дава право на отстъпка в размер на 30% от главницата, ако ползва пари от Viva Credit.

Всички дарени книжки ще станат част от празничните пакети на Holiday Heroes за предстоящата им коледна кампания.